Sidor

fredag, augusti 26, 2005

fascicle

Första numret av fascicle är inte riktigt färdigt än men det är imponerande som det är (flera bloggar länkade nyss till förhandstittsadressen (som jag väl drar tillbaka också då, eftersom alla andra verkar ha gjort det, & den riktiga verisionen ska ändå komma upp ikväll officiellt, vad det verkar).

4 kommentarer:

Mariann sa...

Spennende! Jeg dumpet inn her mens du fortsatt lenket til "förhandstittsadressen", men nå som jeg gikk inn for å stjele lenkene til min egen blogg, var den altså borte... Men jeg rakk å se at det så ganske så lovende ut!

Hyggelig å bli lenket til, forresten :-) Jeg aner jo ikke hvem du er, fant bloggen din via andre blogger...

Vennlig hilsen
Mariann

Petrus Pokus sa...

inte för att tillbakadragandet kändes som en stor sak egentligen..

Tack för tillbakalänken får jag väl säga!

Vem jag är? bara 1 amatör 1 student & uppsamlare av potentiellt intressanta länkar, eller nåt liknande..

MVH!!

Mariann sa...

Det er da ikke bare bare... :-)

Har du forresten fått med deg all den negative mottakelsen Fascicle tilsynelatende har fått? Har tittet på bloggen til Tony Tost de siste dagene, og han må jo virkelig forsvare seg. At feminister reagerer på lav kvinneandel, er en ting, men denne kritikken av ham som går på at han driver "self-positioning as the new messiah of American poetry" forstår jeg mindre av...?

Petrus Pokus sa...

att det är väldigt få kvinnor med i det första numret kan naturligtvis vara en intressant diskussion, det kan vara värt att tänka på i redaktionsarbetet, antar jag. Vad gäller den andra diskussionen tycker jag den är betydligt svårare att sätta sig in i & jag tycker inte att det känns intressant huruvida han är snäll eller inte.. har varit något av ett bloggkrig rörande KJs "Lyric poetry after Auswitch" vad jag förstår, en diskussion som jag inte heller har tagit mig in i..