Sidor

måndag, oktober 17, 2005

någon har flyttat på stenarna--

under de närmaste dagarna kommer vi att genomföra någon slags
u t v i d g n i n g/ en sån där kanalomläggning ingen ändå begriper syftet med / tv4:s en ny kanal om året / något åt det hållet.

nästan allt här är hafsverk

vi har nu bloggat i ett halvår utan att få mycket sagt. kan man tycka. formuleringssvårigheter. men det har varit roligt! och på något sätt trivs jag ändå med den här språkliga verkligheten. den här sortens bloggande. men det är dags för något annat nu. också. vad vi än får för oss kommer den här bloggen ligga kvar. vi har upptäckt att det finns adresstjuvar därute.. varför de nu skulle vara intresserade av just den här? skyr inga medel att sälja potensmedel. eller så. 

Allt jag gör får något pinsamt över sig. man skriver 1 sång. någon får för sig att tycka om den. alltså skriver man 1 ny sång. men man blir naturligtvis inte nöjd med den heller. »jag skriver för att komma bort från det jag har skrivit« som den där förmodade Pinter-epigonen skrev. han som också är sveriges kanske viktigaste poet. (det är nu vi öppnar en Skunkgrupp som heter Vi Norénepigoner ) Eller var det Celan-epigon han var. Andra namn. det har börjt dyka upp språk jag inte känner igen i huvudet.

göra någonting tydligt. förutsättningarna för litterärt skapande har inte varit så goda på länge.. några saker har vi kvar att skriva om här i fortsättningen också. men det finns något lockande i att börja om från början. med 0 läsare igen.. Omläggning. men vi är inte riktigt säkra på hur det kommer att se ut. under tiden kör vi 1 serie om slipsknutar. det verkar ni ju gilla..

2 kommentarer:

Leopard sa...

NOOOOOOOOO

Lars Palm sa...

oh, yes. slipsknutar ar sa sexiga.